WU # 22 Niet Positief

Sinds de vorige WU is er veel veranderd.

De persoon die ik tegen was gekomen, die mijn vriendje was, heeft inmiddels de relatie verbroken. Ik had echt een heel erg leuke relatie en was echt verliefd op deze jongen. En toen maakte hij het plotseling vanuit het niets uit.

Drie weken na deze erge break up ben ik weer in een nieuwe relatie beland. Helaas heb ik deze zelf uit moeten maken, omdat ik merkte dat ik nog niet over mijn ex heen was. Het had natuurlijk niet eerlijk geweest tegenover deze jongen als deze relatie door was gegaan.

Dus nu zit ik met dubbel liefdesverdriet en een zware depressie. Het werkt ook niet mee dat ik er laatst achter ben gekomen dat mijn ex inmiddels alweer een nieuwe relatie heeft, waar hij meer voor doet als dat hij bij mij heeft gedaan. Werkt heel erg goed voor je zelfvertrouwen…….. NOT! I mean, what the hell heb ik dan voorgesteld? Bij mijn eerste relatie ook. Die had bij wijze van spreken de dag daarna alweer een nieuwe. Waar hij overigens nu al een jaar mee is getrouwd. WTF beteken ik dan zo weinig???

Het zit mij echt niet mee in het leven :'(.

Die 10 kilo is er overigens ook nog steeds niet af :S. Het huis is ook nog niet verkocht. Aka ik zit nu niet echt in een leuke periode van mijn leven. Ik hoop dat door deze blog weer op te pakken ik de juiste stappen kan zetten om dit alles achter mij te laten en te kunnen verwerken. Dit heeft de vorige keer namelijk ook prima gewerkt.

Ik ben al goed op weg door een nieuw visionboard te maken. Normaal maakte ik elk jaar een nieuwe, maar vanwege de liefde en het idee dat ik alles al had, had ik dit jaar geen nieuwe gemaakt. Deze staat nu in het teken van mij en alleen mij en natuurlijk proberen leuke ervaringen te krijgen.

Ik heb mijn oude sportschema’s in excel gezet, zodat ik ze nu kan hergebruiken :). Dus ik ga weer flink aan de slag met mijn lichaam. Was namelijk gisteren met een fijne guilty trip down memory lane bezig aka janken om oude foto’s van het ex liefje. Daar kwam ik foto’s tegen van mijn eerste transformatie toen ik 15 kilo was afgevallen. Ik had daar echt een super goed lijntje. Daar wil ik weer terug heen gaan.

Daarnaast heb ik ook een soort bucketlist gemaakt die ik af kan strepen met dingen die ik graag voor mijn 30ste gedaan wil hebben. Want tja, dat is al volgend jaar. Hoe erg ik dit ook wil ontkennen. Deze dingen zullen mij ook helpen in de strijd tegen de depressie. Want je zet doelen en je werkt ernaar toe. Alleen hoe ik mijn leeftijdsdepressie ga aanpakken, dat weet ik nog niet. Ben van mening dat ik nu overal te laat voor ben. Dat mijn leven voorbij is. Ik ben te oud voor de liefde en kindjes. Want als ik iemand tegen kom is het risico groot dat ze zelf al kinderen hebben. Of dat ze er geen willen hebben. En wie wil er nu een vriendin die 30 is? Want dat ik een jongere vriend nodig heb, is duidelijk, want sta zelf nog vrij jong in het leven. Iedereen denkt dat ik een jaar of 24/25 ben. Maar welke jongen van die leeftijd wil er nu een oude vrouw?

Zoals jullie in deze post kunnen lezen zijn er veel dingen waar ik aan moet werken en verwerken. Hopelijk kunnen jullie mij hierin steunen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s